Nieuws
‘Mariannewijn’ bij jarig boekenhuis

Het Goede Doelen Boekenhuis Marianne bestaat 1 jaar. Reden voor Stichting Erfgoed Prinses Marianne om initiatiefneemster Marianne Knijnenburg te feliciteren en haar een fles ‘Mariannewijn’ aan te bieden. Mevrouw Knijnenburg is niet alleen een naamgenote van de Prinses, maar heeft als bewonderaarster van haar het succesvolle Boekenhuis aan de Franse Kerkstraat vernoemd. Als ambassadeur van de Stichting draagt zij bij aan het verbreiden van de kennis over deze veelzijdige, sociaal bewogen oranjetelg. Stichtingsvoorzitter Tilly Zwartepoorte (rechts) bood haar een fles wijn aan die afkomstig is van Mariannenaue, een eiland in de Rijn behorend bij kasteel Reinhartshausen, waar prinses Marianne de laatste jaren van haar leven doorbracht.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter