Activiteiten
Promotiewedstrijd bij VVV

Na het grote succes van vorig jaar heeft tafeltennisvereniging VVV wederom een topwedstrijd tafeltennis in huis gehaald. De 2 kampioenen van de 1e divisie heren spelen zaterdag 29 april om 14.00 uur op neutraal terrein (bij VVV dus) een wedstrijd om promotie naar de Eredivisie.

De wedstrijd zal gaan tussen SKF 1 en Hilversum 1. In beide teams spelen bekende namen, die in de jaarlijkse VVV Top 12 zijn uitgekomen. Bij SKF zijn dat oud-winnaar Floris Zur Muhlen en Pieter van den Berg. Bij Hilversum is dat de topverdediger Arnoud Meijer. De winnaar van deze wedstrijd (best-of-7) promoveert en komt aankomend seizoen uit in de Eredivisie.

Het adres voor deze clash: ‘De Batstee’, Van Ruysdaellaan 95 Leidschendam.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter