Activiteiten
Vrijwilligersmarkt in gemeentehuis

Op zaterdag 13 mei organiseert LVvoorElkaar van 10:00 uur tot 14:00 uur een vrijwilligersmarkt, waar vrijwilligersorganisaties en  (potentiële) vrijwilligers met elkaar in contact komen. De markt vindt plaats in het Raadhuis, Raadhuisplein 1 in Leidschendam. Zo’n 23 organisaties presenteren zich en gaan graag met u in gesprek om u te vertellen over wat zij te bieden hebben. U kunt al uw vragen stellen en wie weet, leidt het tot een match. Extra leuk: dit jaar is er de mogelijkheid om deel te nemen aan twee bijzonder leuke, gratis inspiratiesessies, namelijk de Kracht van waardering en (Werk) geluk. Deze workshops worden verzorgd door de Meisjes van het Compliment. Alle informatie vindt u op: www.lvvoorelkaar.nl , info@lvvoorelkaar.nl  of 070 – 337 0377.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter