Nieuws
Geen treinen Gouda richting Den Haag
Van zaterdag 29 april tot en met donderdag 4 mei werkt ProRail aan het spoor tussen Gouda en Den Haag Ypenburg. Als gevolg van deze werkzaamheden rijden er geen treinen tussen Gouda en Den Haag Ypenburg.

Tijdens deze werkzaamheden gaat ProRail zogenaamde duikers die onder het spoor liggen vernieuwen. Dat zijn tunnels onder het spoor waar water doorheen loopt. Deze duikers zijn aan het einde van hun levensduur en moeten worden vernieuwd. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor betrouwbaar treinverkeer nu en in de toekomst. Hierdoor blijft het spoor in goede conditie en kunnen reizigers blijven rekenen op een veilige en betrouwbare treinrit.

Reizigers kunnen omreizen en er worden bussen ingezet:

  • Reizigers die willen reizen tussen Utrecht Centraal en Den Haag Centraal kunnen omreizen via Leiden Centraal,
  • Reizigers die willen reizen tussen Gouda en Den Haag Centraal kunnen omreizen via Rotterdam Centraal,
  • Er rijden stopbussen tussen Gouda – Den Haag Ypenburg,
  • Op het nachtnet van woensdag op donderdag rijden bussen tussen Gouda en Rotterdam.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter