Nieuws
Koningsdag 2023: Een heerlijk feest

Koningsdag 2023 is, mede door het fijne weer, een groot feest geworden. Op de diverse kleedjesmarkten struikelden de bezoekers over elkaar en over de koopjes. Ook de diverse optredens mochten zich in een enorme belangstelling verheugen.

Iemand die zich kostelijk heeft vermaakt, is gemeenteraadslid Diederik Visser (CDA). Hij meldt dat de hele fractie er een feestje van heeft gemaakt. ‘De vrolijke noten van de aubade ’s ochtends vroeg bij de Oude Kerk in Voorburg luiden een dag in die in de Herenstraat al veel eerder begon met het uitstallen van spullen voor de rommelmarkt, gelukkig nog steeds voor een groot deel het domein van jonge kinderen en hun ouders’.

Het CDA feliciteert alle negen gedecoreerden met hun Koninklijke onderscheiding. Een terechte blijk van waardering voor veel inzet en maatschappelijke betrokkenheid, aldus de partij.

(foto’s Els Jasperse, Diederik Visser en anderen)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter