Activiteiten
Nieuwe komedie De Gezellen

Toneelgezelschap De Gezellen brengt een nieuwe komedie: ‘Pasta’ van auteur Derek Benfield. De regie is in handen van Ruud Klootwijk. De speeldata zijn: vrijdag 19 mei, zaterdag 20 mei, zondag 21 mei (matinee), vrijdag 26 mei, zaterdag 27 mei, zondag 28 mei (matinee), vrijdag 2 juni, zaterdag 3 juni en zondag 4 juni (matinee). De matineevoorstellingen beginnen om 14.15 uur, de avondvoorstellingen om 20.15 uur. Locatie: Veur Theater, Damlaan Leidschendam. Een kaartje kost 15 euro.

Een beschrijving van de komedie: ‘Stelt u zich eens voor: Een rustige, romantische vakantiesfeer in een hotel aan de zonovergoten Italiaanse Riviera. Klinkt voor ons allemaal toch wel aantrekkelijk, of niet soms? Het wordt natuurlijk wel een ander verhaal als Cora Blokland en haar zus Els arriveren. Els had liever naar Terschelling gegaan, maar Cora vond dat het Italië moest worden en dus….werd het Italië! Cora is behoorlijk aanwezig en heeft al snel de touwtjes stevig in handen. Zij zorgt ervoor dat, door middel van spelletjes en andere gemeenschappelijke activiteiten, alle gasten bezig gehouden worden, of ze dat nou willen of niet. Een vertraagde vlucht, een dubbele boeking, buitenlands eten en wijn proeven zorgen verder voor heel wat gedoe’.

Kaarten te bestellen via https://reserveren.degezellen.nl/ of 06 – 2699 9649. Mocht u, om specifieke redenen (slecht ter been of slecht ziend/horend), speciale plaatsen willen reserveren, stuur dan een e-mail naar info@degezellen.nl of bel 06 – 2699 9649.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter