Nieuws
Politie zoekt getuigen
Toen de eigenaar van de avondwinkel aan de Bruijnings Ingenhoeslaan, op woensdagavond 26 april rond 22.00 uur, zijn laatste klanten wilde helpen kwam een onbekend persoon binnen. Deze probeerde de avondwinkel te overvallen. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met getuigen. De verdachte is na de poging overval te voet gevlucht. De verdachte had een slank postuur, is rond de 1.80 meter lang en helemaal in het zwart gekleed. Bij deze poging overval raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar dit incident en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of in het bezit zijn van camerabeelden van de omgeving van de avondwinkel. Heeft u informatie dat dit onderzoek verder kan helpen? Bel de opsporingstiplijn via 0800 – 6070. Anoniem melding maken is mogelijk via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter