Activiteiten
Viering Eid al–Fitr bij Woej

Aan het einde van de Ramadan wordt Eid-al-Fitr (Suikerfeest) gevierd. Na vier weken van vasten en bezinning wordt dit feest vooral gevierd met veel lekkers, gezelligheid en het geven van cadeautjes aan geliefden en bekenden.
Zaterdag 29 april van14:00 tot 19:00 uur viert men Eid al-Fitr bij Woej inWijk- en dienstencentrum De Groene Loper, Van Royenstraat 2 in Voorburg. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen. U kunt gratis uw nagels laten doen, wimpers laten liften en henna laten zetten. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd Deze dag staat in het teken van gezelligheid en verbondenheid. Graag vooraf aanmelden. Hiervoor kunt u mailen naar kajol.gajadhar@woej.nl , op kantooruren bij Wijk- en dienstencentrum De Groene Loper langskomen of bellen op werkdagen tussen 9.00 – 13.00 uur via 070 – 205 47 50.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter