Nieuws
Woningbouw Stompwijk

De provincie Zuid-Holland heeft drie bouwprojecten in Stompwijk geregistreerd. Het betreft locaties buiten de bestaand stads- en dorpsgebied met een omvang van minder dan 3 hectare. De drie projecten zijn: Huyssitterweg 44-46 vier woningen, in 2024 op te leveren; Dorpshuis Zusterdijk 18-21 dertig woningen, in 2025 op te leveren; Westeinderweg 3 vierendertig woningen in 2023 op te leveren. Een en ander blijkt uit een bericht van gedeputeerde Anne Koning aan Provinciale Staten. Wethouder Jeffrey Keus leverde Vlietnieuws recent een overzicht van alle bouwprojecten in de gemeente voor de periode tot 2036. Daarin stond voor Stompwijk: diverse bouwprojecten; 96 woningen. Oplevering 2025-2031. Plus 100 arbeidsplaatsen. Overigens claimt de Adviesraad Stompwijk dat de informatie van de gedeputeerde onjuist is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter