Activiteiten
Elfdorpentocht fietsen

De Elfdorpentocht wordt zondag 7 mei voor de 30e keer verreden. U fietst langs de mooiste en rustigste plekjes van de Randstad. Er zijn routes van 25, 45, 80, 125 en 160 kilometer. De Elfdorpentocht is geschikt voor allerlei fietsers, zowel racefietsers, toerders als gezinnen. Er zijn 2 recreatieve routes voor de gezinnen en rustige fietsers (25 en 45 kilometer) en 3 toerroutes voor de (snelle) toerders. Start en finish in Stompwijk, sportpark Meerhorst.

De routes gaan vrijwel uitsluitend over fietsvriendelijke wegen waarin geen enkel verkeerslicht voorkomt. Alle routes zijn duidelijk met pijlen uitgezet en als GPX beschikbaar. Deelnemers kunnen zich voor de start in Stompwijk melden en inschrijven. Daarna krijgt eenieder een stempelkaart en (voor de zekerheid) een routebeschrijving mee. Na afloop ontvangen de deelnemers een leuke herinnering.

De starttijden zijn: 125 en 160 km: 8.00–9.30 uur; 80km: 8.30–9.30 uur; 25 en 45 km: 9.30–12.30 uur. Om mee te kunnen rijden kost voor kinderen tot 10 jaar niets, voor kinderen tussen 10 en 14 jaar vier euro, voor ouderen zes euro. Er is ook een bezem-/volg-/materiaalwagen aanwezig, zodat in geval van pech hulp geboden kan worden. In deze auto zijn diverse reservematerialen aanwezig. Voor meer informatie: info@toerclubstompwijk.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter