Nieuws
Nieuwbouw langs Veursestraatweg

Langs de Veursestraatweg, op de plek waar ooit Life&Garden was gevestigd, moeten twee woningen onder één kap komen. De nieuwbouw, met adres Veursestraatweg 292D, komt op het parkeerterrein van het voormalige tuincentrum. P. de Groot beheer b.v. heeft de bouwvergunning aangevraagd. Het pand krijgt, gezien vanaf de weg, twee puntdaken met een verbindingsstuk er tussen. Het geheel heeft drie bouwlagen en wordt 9,7 meter hoog. Vanaf de weg word het gebouw aan het zicht onttrokken door groen. Achterlangs en aan de zijkant komt een sloot. Het adres 292D ligt nu veel meer landinwaarts tussen de Veursestraatweg en de Vliet. In dit gebied, de Duivenvoordecorridor, is grootschalige woningbouw voorzien. Daar vinden nu grondwerken voor plaats.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter