Nieuws
Woningen in Leidschendam beschoten
Een appartementencomplex van woningcorporatie Vidomes aan de Dokter Huijserstraat in Leidschendam is in de nacht van vrijdag op zaterdag (28 op 29 april) beschoten. Meerdere kogelinslagen werden ’s ochtends ontdekt. De politie kreeg rond 06.45 een melding. Het betrof een portiekdeur naast de onderdoorgang naar de Perquinstraat. Omwonenden zeggen zich al langer ‘niet veilig’ te voelen in de buurt ondanks de vele camera’s van het Libanon tribunaal aan de overkant van de straat. Hoe laat het vooral zich precies voor deed is onduidelijk. Het onderzoek van de politie naar de dader(s) en de toedracht is in volle gang. De politie zoekt getuigen. ‘Ook uw bijdrage zou in dit onderzoek kunnen helpen. Heeft u in de nacht van 28 op 29 april iets verdachts gezien in de omgeving van de Dokter Huijserstraat? Of heeft u op een andere manier informatie die in dit onderzoek van belang kan zijn, bijvoorbeeld in de vorm van camerabeelden? Laat het de politie weten. Bel 0900 – 8844 of gebruik Meld Misdaad AnoniemU kunt óók foto’s of films toevoegen’.
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter