Nieuws
Forum Sport speelt zich veilig: 4-1

Forum Sport speelde de laatste weken wat wisselvallig. Goede wedstrijden werden afgewisseld door slechte wedstrijden en de ploeg van trainer Bas Steffens had daardoor nog niet voldoende afstand genomen van de onderste vijf plaatsen. De wedstrijd tegen Honselersdijk kreeg dus nog wat spanning mee. Bij winst zeker van handhaving in de 1e klasse en misschien zelfs nog wel wat kansen
in de 3e periode. Bij verlies zou het nog oppassen geblazen zijn.

Nadat er de eerste tien minuten geen sprake was van enig krachtsverschil nam
Forum Sport vanaf die 10e minuut het heft in handen. De Voorburgers speelden onbevangen, aanvallend en met veel variatie in hun aanvalsspel. Er ontstonden veel kansen, gescoord werd er -nog- niet. In de 20e minuut was het wel raak. Ruben Gyamfi brak vanuit het middenveld
door en speelde Hayden Bergen vrij die knap uithaalde: 1-0.

Het smaakte naar meer en eigenlijk was het Forum Sport te verwijten dat het niet meer doelpunten maakte dan de 2-0. In de 32e minuut zette de op dreef zijnde Hayden Bergen Sven Koppenol alleen voor keeper Quinten van der Helm van Honselersdijk. Sven bleef, als een echte spits, koel en rondde bekwaam af.

Na de rust bleef Forum Sport heer en meester. Twee doelpunten van opnieuw Hayden Bergen zorgden voor een comfortabele 4-0 voorsprong. Net geen echte hattrick voor Hayden want dan moet je alle drie doelpunten in een helft scoren maar wel heel goed van de vleugelspits van Forum Sport. Forum Sport liet de teugels even vieren en daar maakte Honselersdijk direct gebruik van. Brian Valstar maakte in de 61e minuut de tegentreffer: 4-1.

Voor Forum Sport was dit een soort wake-up call want vanaf dat moment nam het de regie weer over en speelde zonder al te veel moeite de wedstrijd uit. De 4-1 0verwinning was zeker verdiend en werd binnengehaald met goed,verzorgd voetbal. ( door Jean Nederlof, foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter