Nieuws
Nog 5 weken tot A Walk DownTown
Een bericht van Captain Midnight, Voorburger Dave Fisser: ‘Na een geslaagde Koningsdag in Voorburg, gaan we nu echt aftellen naar A Walk Downtown. Nog 5 weekjes!
We zijn blij weer een uitgebreid gevarieerd gratis programma aan te kunnen bieden in de straten van het Huygenskwartier Voorburg. Dit programma staat nu online op www.awalkdowntown.nl en de komende weken gaan we jullie er meer over vertellen.
Zo hebben we dit jaar meer ruimte voor theater en komt er een theaterwagen met voorstellingen van Stephan Evenblij. Er komt een 100% Voorburgs-podium bij het Torentje met o.a. The Raspers en de Voorburg Allstars, een gelegenheidsband vol bekende Voorburgse gezichten.
De Lifestyle Market keert terug, er komt een Huygens Kwartier-actie met de leukste aanbiedingen en ook de gratis meezingbrunch krijgt een nieuwe editie. Op zondag is het weer feest voor de kids en is er bij vrijwel alle horeca-gelegenheden live muziek. Ondertussen kan je ook nog steeds je kaarten kopen voor de Stationsplein concerten in de avonduren via’ www.awalkdowntown.nl
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter