Nieuws
Forum Sport meiden genieten van examenopdracht

Maar liefst 38 meiden van Forum Sport zijn maandagmorgen vertrokken naar zuidelijker streken. De reis heeft alles te maken met een examenopdracht van eerste elftal speelster Roxanne Visser.

Zij vertelt: ‘Mijn examenopdracht waaraan  ik een half jaar voor mijn opleiding ROC Mondriaan Lifestyle, sport en bewegen hebt gewerkt is maandag begonnen. Ik legde de lat voor mijzelf natuurlijk weer veel te hoog, maar het is gelukt!
Samen met 38 meiden van Forum Sport en aantal speelsters van vrouwen 1 als begeleidsters
gaan wij met de bus richting Limburg. Dinsdag heb ik bij een plaatselijke voetbalvereniging een toernooi in elkaar gezet, genaamd de “Haribocup”. Zowel alle meiden en de begeleidsters doen
hier aan mee.

Als klap op de vuurpijl vertrekken wij met de bus dinsdagnacht naar Disneyland Parijs. Ik hoop dat ik voor mijn examen zal slagen, net zoals ik hoop dat ik achteraf kan zeggen dat deze dagen met alle meiden geslaagd zijn! Verder wil ik iedereen bedanken die mij geholpen heeft om dit tot een succes te maken’. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter