Nieuws
Music Art House voelt zich helemaal thuis in Herenstraat

Music Art House is alweer 6 weken geopend in de Herenstraat 141 in Voorburg. Men is onder de indruk van de leuke straat en de vele reacties. Inmiddels is er vanaf 14 mei alweer een nieuwe expositie: Dido’s Rockstars..

In Dido’s schilderijen zie je de invloed van haar grafische achtergrond. Haar inspiratie is popmuziek sinds ze haar eerste  radio kreeg toen ze 10 jaar oud was. Muziek en herinneringen zijn onlosmakelijk verbonden voor Dido. Tijdens het schilderen luistert ze altijd naar popmuziek. Groot formaat doeken en ogen die (bijna) altijd naar je kijken. Maar ook kleinere doeken zijn tijdens deze expositie te koop.

Speciaal voor deze expositie is er een beperkte oplage artprints te koop van Jacobse en Van Es.
De expositie is te zien t/m zaterdag 24 juni.

De expositie “Rockart by Marcello & Els” is verlengd tot en met zaterdag 6 mei. Dit vanwege de vele positieve reacties.


Zaterdag 15 april, het was een zonnige, sfeervolle en muzikale middag vol met mooie herinneringen.
De organisatie De Voorburgse  Popscene en Marcello & Els hadden de Rock History Tour door Voorburg georganiseerd. Na afloop werden oude hits onder het genot van een drankje volop meegezongen bij Music Art House.
 Van deze unieke middag, met special guest Diane Marshall, is een video gemaakt. Deze is te zien op:
https://youtu.be/woBftgMCdOE
Het boek “Kan die herrie wat zachter!?” over de popmuziek in Voorburg in de jaren 60/70 is bij Music Art House te koop.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter