Nieuws
Nationale Kinderherdenking live op TV West en online

Tijdens de Nationale Kinderherdenking is het in Madurodam twee minuten stil tijdens de herdenking door en met kinderen van 8 tot 14 jaar. Zij staan op hun eigen manier stil bij (hedendaagse) oorlogen en bij het feit dat zij hier in vrijheid kunnen leven. Het thema is dit jaar ‘Niet hun oorlog, maar wel hun vrijheid’. Het hele programma is live te volgen via TV West, de website en app van Omroep West.

Op 4 mei is de Nationale Kinderherdenking LIVE te volgen op TV West en via de onlinekanalen van de regionale omroep (app en web).De uitzending start om 19.20 uur en duurt tot 20.15 uur.

Op Radio West gaat het programma ‘West Komt Thuis’ op 4 mei een uur langer door na 19.00 uur. De verslaggever van het programma is bij de Nationale Kinderherdenking in Madurodam. Even voor 20.00 uur wordt live geschakeld naar de herdenking op de Waalsdorpervlakte in Den Haag.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter