Nieuws
Theatergroep Voorburg krijgt cheque bij jubileumvoorstelling

De voorstelling “Was er eens” van Theatergroep Voorburg die ter gelegenheid van haar 75ste verjaardag wordt opgevoerd is in premiere gegaan. Wethouder Philip van Veller was daarbij  aanwezig en heeft genoten. In zijn felicitaties benoemde Veller de bijzondere bestaansgeschiedenis en producties van de toneelgroep. Ook prees hij de waardevolle bijdrage aan het rijke verenigingsleven in de gemeente. Als kers op de taart bood hij namens de gemeente een cheque aan die de vereniging vrij kan besteden.

De  jubileumvoorstelling van Theatergroep Voorburg “Was er eens” is een bijzondere voorstelling, speciaal ter ere van dit jubileum geschreven door Ruud Klootwijk en Peter Zwaard, allebei lid van Theatergroep Voorburg. Zij hebben ook de regie van deze productie voor hun rekening genomen. “Was er eens” is een voorstelling waarin alle 23 leden van de vereniging meespelen. De band Tune in again van Matthijs Jongejan, ook lid van de vereniging, verzorgt de muziek bij deze voorstelling.

Er zijn nog kaarten voor 13 en 14 mei, 3, 16,17 en 18 juni. Koop je kaartje op www.theatergroepvoorburg.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter