Nieuws
Deze week en op Tweede Pinksterdag Eeuwige Roem

De achtste editie van de Eeuwige Roem Top 100 komt eraan! Zoals men inmiddels wel weet, is op Tweede Pinksterdag (29 mei) de Eeuwige Roem Top 100 te horen op Radio West tussen 9.00-19.00 uur.
Maar eerst moet deze natuurlijk worden samengesteld door de luisteraars. Stemmen kan hier vanaf nu. Je kunt op minimaal 5 en maximaal 20 platen je stem uitbrengen. Iedereen die stemt maakt kans op een vintage DAB+ Radio.
Om alvast in de stemming te komen én als inspiratie voor jouw stemlijstje, hoor je deze week de Eeuwige Roem Week op Radio West. Presentatoren helpen je met het maken van je stemlijst en draaien extra veel liedjes van de keuzelijst.
De hele week maak je kans op fantastische prijzen in de Radio West Tijdmachine. De hoofdprijs is een avond uit voor vier personen bij Bouke Rocks Elvis in Den Haag. Zanger Bouke Scholten liet bij SBS6 zien hoe hij de beroemde nummers van Elvis Presley beheerst. Hij won het programma ‘The Tribute – Battle of the Bands’. Met zijn Elvis Matters band staat hij op 15 juni in het World Forum Theater in Den Haag.

Stemmen voor de Eeuwige Roem Top 100 kan tot woensdag 24 mei 12.00 uur. De uitzending van de Eeuwige Roem Top 100 is op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei tussen 9.00 en 19.00 uur op Radio West.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter