Nieuws
U zegt het maar: Word ook onderdeel van ons team met chauffeurs en bijrijders
Bent u bijvoorbeeld zzp’er of werkt u onregelmatig? Zijn uw kinderen naar school en bent u dan inzetbaar? Of bent u met pensioen? Als chauffeur of bijrijder bij Woej kun je zelf aangeven wanneer u beschikbaar bent.
Het is voor iedereen die van autorijden houdt, de beschikking heeft over een eigen auto of het leuk vindt op een bus te rijden/begeleiden en graag iets voor een ander wil doen.
U kunt gewoon binnenlopen bij Wijk- en dienstencentrum De Plint (Prins Frederiklaan 7 in Leidschendam) of een afspraak maken met Frits Vechtmann, Karin van der Starre of Lucia Lelieveld. Bellen kan met 070 – 205 4780 en mailen met vervoer@woej.nl
Wilt u vrijwilliger worden of ons helpen door deze oproep te delen met familie, vrienden, kennissen, buren?
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter