Activiteiten
Sport en cultuur voor 55plussers

CreActief 55+ organiseert op 11 mei voor inwoners bover 55 jaar sportieve en culturele activiteiten bij voetbalvereniging Wilhelmus, Groene Zoom 2 Voorburg. Aanvang 10.30 uur. SenW heeft vervoersmogelijkheden geregeld om de bereikbaarheid te vergroten voor mensen die geen vervoer hebben. Vanaf drie plekken in de gemeente rijden bussen van Achttax. Deze bussen vertrekken om 10.00 uur van drie locaties: Groene Loper, Van Royenstraat Voorburg; De Plint, Frederiklaan Leidschendam; Sporthal Essesteijn, Elzendreef Voorburg.

Bij de sportieve workshops kunt u kennis maken met Old Stars Walking Hockey, Old Stars Walking Voetbal, Old Stars Boksen en Hardloopscholing. Tijdens de cultuur workshops kunt u kennis maken met een muzikale activiteit, leren bridgen met bridgevereniging KomKom Maer en meedoen aan een creatieve activiteit – blauwdruk maken – door Eva Lebens van In My Back Yard (IMBY).

Er wordt een lunch verzorgd tussen 11.30 en 12.30 uur. Meedoen is gratis. Opgeven kan via http://www.sportencultuurkaart.net Voor vragen kunt u contact opnemen met creactiefsenioren@senw-lv.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter