Nieuws
Ap wordt er hopeloos van

Ap de Heus heeft gistermiddag weer zijn afvalroute door de gemeente gereden. Op 48 plaatsen kwam hij bij ondergrondse containers weer rommel tegen die er naast gedumpt was. ‘Er wordt maar niets aan gedaan en je wordt er hopeloos van’, aldus Ap. ‘GBLV vecht er tegen en het CDA schenkt er aandacht aan maar de andere partijen en gemeenteraadsleden hoor je niet. Ik ben er nu al vijftien jaar mee bezig om Leidschendam-Voorburg mooi te krijgen. In de wijken Prinsenhof en Heuvelwijk is het nu netjes. Je ziet dat daar een oplossing is gevonden. Daar liggen allemaal tegels waarop staat ‘grof vuil hier plaatsen’. Daar wordt goed gebruik van gemaakt. En de rommel wordt op tijd opgeruimd waardoor het niet bij de containers  terecht komt. Dat is een goed voorbeeld voor Voorburg. Daar moeten die tegels ook komen. Nu zie je in Voorburg al 15 jaar troep bij de containers liggen. Als de gemeente hier niets aan doet, blijf je dat elke week zien, wat nog veel meer tijd kost en narigheid veroorzaakt. Ik hoop dat er nu eens  mensen opstaan en zeggen ‘het is nu is afgelopen’, want iedere keer zien we de rommel. Plaats de grofvuiltegels in Voorburg want dat is de oplossing’.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter