Activiteiten
Lentemarkt in Bovenveen

In de Voorburgse wijk Bovenveen wordt donderdag 11 en zaterdag 13 mei een lentemarkt gehouden. Het doel is om gezamenlijk de wijk te verfraaien. Er zijn pantkes te kopen, er is een bijna nieuw kledingmarkt en een ruilbeurs van moestuinplantjes en zaden. Een en ander is donderdag van 14.00-16.00 uur in Park ’t Loo. Zaterdag kan men van 11.00-15.00 uur terecht in de tuin van de Koningkerk (plantjes, kleding, koffie/thee, lenteschone buurt). De kerk is te vinden aan Bruinings Ingenhoeslaan. Ook zijn er die dag activiteiten bij Trefpunt Middin, Bruijnings Ingenhoeslaan 90 (plantjes, lunch) en bij de tuinvereniging ATV in Park ’t Loo nabij nieuwbouw Park070 (plantjes, ruilbeurs moestuinplantjes en zaden). De gemeente heeft in Bovenveen enkele plantvakken vrijgemaakt voor bewoners die het leuk vinden om daar plantjes te plaatsen.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter