Nieuws
Rauwkost! in Kakafonie

In het radioprogramma Kakafonie bij Omroep Midvliet zijn vandaag rond 12:30 uur de  leden van de Westlandse Nederrock band Rauwkost! te gast. Ze komen muziek laten horen van hun EP ‘Met de deur in huis’ Op de EP staan vijf Nederlandstalige tracks die met rauwe teksten, rauw op je dak vallen. De band is geïnspireerd door ‘The Scene’, ‘Hangyouth’ en ‘Doe Maar’. De EP bevat de song ‘Geen eigen huis’ waarin de huidige huizenmarkt bezongen wordt. Vervolgens komt Aldith komt om 13:15 uur naar de studio om  haar nieuwe single te laten horen: ‘Wat ik houden wil’. Een nummer over genieten van de kleine dingen in het leven. Het nummer is een reactie op de hoge eisen die Aldith aan zichzelf stelde en die haar verlamden als muzikant en liedschrijver.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter