Activiteiten
Workshop Stress en burn-out in bibliotheek

Voor wie er doorheen zit is aanmelden voor de workshop Stress en burn-out in de bibliotheek vanaf heden mogelijk. Zit u er doorheen? Hebt u wel eens het gevoel dat u alles moet doen? Dat er niks gebeurt als u niets doet? Voelt u zich heel erg verantwoordelijk? Volg dan op woensdag 17 mei de gratis workshop Stress en burn-out bij de Bibliotheek aan de Vliet in Voorburg.

De workshop Stress & burn-out geeft u informatie rondom stress, hoe u er mee om kunt gaan, wat ervoor zorgt dat uw stress oploopt en u krijgt informatie over burn-outs; wat is het, wanneer heeft u een burn-out? Hoe kunt u het voorkomen en hoe zorgt u ervoor dat je er weer uit komt als u al in een burn-out zit?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die weleens te maken heeft met stress of burn-outklachten en is helemaal gratis. Heeft u interesse om aan te sluiten bij deze activiteit? Reserveer dan via de website www.bibliotheekaandevliet.nl of via de balie in één van de bibliotheekvestigingen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter