Activiteiten
Creatieve dromers gezocht

Ook dit jaar organiseert het Huygens Festival weer een creatiewedstrijd. Het thema voor het Huygens Festival 2023 is ’dromen’ en voor de creatiewedstrijd is daarbij ’Dream Children’ van de Engelse componist Edward Elgar geselecteerd. Jong of oud: laat je creativiteit  aan de hand van zijn muziek de vrije loop met een filmpje, gedicht, tekening, schilderij of welke andere creatieve vorm dan ook .

Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De prijswinnaars worden bekendgemaakt op zondag 24 september bij het Slotconcert dat wordt verzorgd door het Constantijn Sinfonietta o.l.v. Ali Groen. Inzenden kan tot 1 september aanstaande. Meer informatie op www.huygensfestival.nl waar ook twee korte filmpjes staan over de Creatiewedstrijd en ’Dream Children’ van Elgar.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter