Activiteiten
Kinderen welkom bij lentefeest Hubertus-Brandaan

Zaterdag 13 mei is er een Lentefeest bij Hubertus-Brandaan. Durf jij mee naar de spelenkermis van piratenheld Jack Sparrow? Win jij die schat bij het rad? Alle kinderen van Leidschendam-Voorburg zijn bij deze uitgenodigd voor het lentefeest in het thema Pirates of the Caribbean. Voor volwassenen is er de piratenbar, het rad van avontuur en veel gezelligheid. Zaterdag 13 mei aan het Oosteinde 144 in Voorburg, vanaf 14.00 uur.

De organisatie daagt leden, ouders, buurtgenoten en relaties uit met spannende games in het thema van Pirates of the Caribbean. Aan de piratenbar zijn drankjes en hapjes verkrijgbaar. Of  geniet van de limonadefontein en de mocktails.

Natuurlijk gaat het Pirates Adventure Rad weer draaien, met leuke prijzen. Je kunt mastklimmen, zwaardvechten, er zijn radarbootjes en kano’s, een luchtkussen, er is een schminkstudio en je kunt aan de slag bij Pirates crea. Volwassenen kunnen het gezellig maken in de piratenbar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Pirates Adventure Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter