Activiteiten
‘Wat als mijn huis mij niet meer past?’

Wordt uw woning u te groot? Gaat traplopen u moeilijker af? Wellicht denkt u na over verhuizen, maar weet u niet hoe u dat het beste aan kunt pakken. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om een beter passende woning te vinden? Woej organiseert hierover op 31 mei een bijeenkomst.

Ouderen en naasten kunnen terecht met vragen als: ‘Welke woonmogelijkheden zijn er?’,‘Hoe kom ik hiervoor in aanmerking?’, ‘Wie kan mij hierbij helpen?’

Professionals vanuit een zorgorganisatie, woningcorporatie en stichting Duivenvoorde zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U bent van harte welkom op: woensdag 31 mei van 13.30 tot 15.00 uur in Wijk- en dienstencentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 Leidschendam. U hoeft zich niet aan te melden. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Wietske de Kat (ouderenadviseur bij Woej) via 06 – 3026 1814 of mail naar Ouderenwerk@woej.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter