Activiteiten
Pirates of the Caribbean bij scouting

Zaterdag 13 mei organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Dit jaar staat het Lentefeest in het teken van  Pirates of the Caribbean. Vaar mee op het schip van piratenheld Jack Sparrow, hijs de zeilen, zet een piratentattoo of ga aan de slag bij de Pirates Crea. Verover jij die schat bij het rad?

Leden, ouders, buurtgenoten en relaties worden uitgedaagd met spannende games in het thema van Pirates of the Caribbean. Aan de piratenbar zijn drankjes en hapjes verkrijgbaar. Of  geniet van de limonadefontein en de mocktails.

Natuurlijk gaat het Pirates Adventure Rad weer draaien, met leuke prijzen. Je kunt mastklimmen, zwaardvechten, er zijn radarbootjes en kano’s, een luchtkussen, er is een schminkstudio en je kunt aan de slag bij Pirates crea. Volwassenen kunnen het gezellig maken in de piratenbar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Pirates Adventure Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Meer informatie http://www.hubertus-brandaan.nl

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter