Nieuws
Bouwplan ligt stil door Den Haag

Het plan om in het centrum van Voorburg, Herenstraat 42 en omgeving, 36 woningen, werkruimten, een nieuwe Hoogvliet supermarkt en een ondergrondse parkeergarage te realiseren (het zogenoemde plan-Waaijer) wordt gefrustreerd door de gemeente Den Haag. Voor de bouw moeten een groot aantal bestaande panden gesloopt worden, waar onder Hoogvliet supermarkt, Herenstraat 52. Hoogvliet wil voor de periode sloop/nieuwbouw een tijdelijke supermarkt neer zetten op het parkeerterrein Westvliet, voor de deur bij Max Health Club. Dat is echter Haags grondgebied. Die gemeente moet daarvoor een vergunning afgeven. Wanneer die er komt is echter onduidelijk. En tot die tijd gebeurt er dus niets. Een en ander blijkt uit een bericht van B&W aan de gemeenteraad. B&W spreken over ‘planologisch maatwerk’. De vergunningaanvraag ligt al wel in Den Haag.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter