Nieuws
Sociale sofa als herinnering aan George Maduro

Een blauwe sofa siert sinds woensdag de tuin van Buitengoed Dorrepaal, Park Leeuwenberg Leidschendam. Dit als blijvende herinnering aan oorlogsheld George Maduro.

Wethouder Marcel Belt: ,,De tuin van Buitengoed Dorrepaal is een hele mooie ontmoetingsplek voor een sociale sofa. Binnenkort kunnen bezoekers van Dorrepaal hier aan de vijver zitten en via een QR-code luisteren naar het levensverhaal van George Maduro. Zo combineren we ontmoeting met een blijvende herinnering aan deze oorlogsheld.”

Bij Buitengoed Dorrepaal worden mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel geholpen om midden in het leven te staan. Middin helpt met wonen, werken, leren, vrije tijd en voor jezelf zorgen. Maar ook mensen zonder een beperking zijn van harte welkom om hier een leuke dag te beleven in de kinderboerderij, speeltuin, tuinkwekerij en kas. (foto gemeente LV)

|

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter