Nieuws
Beschoten woning door burgemeester gesloten

Naar aanleiding van aanvullende informatie heeft burgemeester MartijnVroom besloten de woning aan de Dokter Huijserstraat Leidschendam die op 29 april werd beschoten, te sluiten. Dat is zichtbaar door een sticker op de deur. Bij de beschieting zijn geen gewonden gevallen. De gemeente heeft gemerkt dat het voorval leeft onder sommige bewoners van het appartementencomplex en in de buurt. Voor hen is een inloopbijeenkomst georganiseerd. Mensen die er over willen praten kunnen ook contact opnemen met Slachtofferhulp via de website en via 0900 Р0101. Politie en justitie onderzoeken het schietincident. Omdat het een lopend onderzoek is worden daarover geen mededelingen gedaan.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter