Nieuws
Eerste woningen Schakenbosch vandaag in de verkoop

Vandaag, zaterdag 13 mei,  gaan de eerste woningen op Schakenbosch (Landgoed Voorlei) Leidschendam in de verkoop. Het gaat om de grondgebonden woningen van de groengebieden Het Lint en De Boomgaard.

De woningen in de groengebieden Het Lint en De Boomgaard liggen vrij en landelijk aan de rand van Landgoed Voorlei. Er is een ruime keuze uit half vrijstaande en vrijstaande villa’s en geschakelde woningen. De woningen liggen langs een statige laan met bomen of in de bijzondere setting van een boomgaard. In Landgoed Voorlei woont u letterlijk in het groen. Want voor alle woningen geldt gemiddeld 1000 vierkante meter groen per woning.

De feestelijke start verkoop vindt  plaats in de Sales Lounge op Landgoed Voorlei. U bent tussen 11.00 – 13.00 uur van harte welkom. De makelaars zijn aanwezig om u alles te vertellen over wonen op Landgoed Voorlei. Het adres van de Sales Lounge is Veursestraatweg 185 in Leidschendam. Kijk voor meer informatie op www.voorlei.nl

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter