Nieuws
Sociaal wonen op plek tankstation

De gemeente wil op de plek van het voormalige Total Tankstation, Oude Trambaan Leidschendam, sociaal inclusief wonen realiseren: woningen voor kwetsbare mensen die steun en zorg nodig hebben. Ter plekke zijn ook voorzieningen gedacht die de sociale cohesie in de wijk bevorderen. De vestiging van een gezondheidscentrum wordt onderzocht. De grond is van de gemeente. Nog dit jaar wordt een tender (offerteaanvraag) gestart. Dat geldt ook voor twee andere stukken grond die de gemeente in het gebied wil verkopen: het terrein van de voormalige betonfabriek Mebin (Nieuw Havenstraat) en de locatie van de voormalige gemeentewerf/afvalstation Avalex aan diezelfde straat. Op beide stukken is woningbouw voorzien.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter