Activiteiten
U zegt het maar: Vrijwilligers gezocht

‘Kopje koffie? Thee? Of liever een frisje? Als barmedewerker bij Stichting Duivenvoorde maak jij dat mensen zich welkom voelen! Naast het verhuren van woningen aan 55+’ers, kunnen huurders en buurtgenoten bij ons terecht voor gezellige activiteiten én faciliteiten, zoals een kapper en een fysio. We hebben een gezellig dienstencentrum.

Veel wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers, waar we trots op én superblij mee zijn. Wil jij ook deel uitmaken van ons gezellige team vrijwilligers? Word dan barvrijwilliger!

Wat houdt barvrijwilliger in? Denk bijvoorbeeld aan: Je staat wekelijks/tweewekelijks achter de bar, van 09:00-13:00 uur of van 13:00 -17:00 uur.; Je schenkt de drankjes in voor huurders, buurtbewoners of personeelsleden; Je regelt kleine keukentaken, zoals het maken van een tosti of in/uitruimen van de afwasmachine; Je rekent af en dat gaat alleen via pin; Je zorgt ervoor dat alles er netjes en schoon uitziet bij de bar, in de keuken en de zaal.

Uiteraard word je goed ingewerkt! Wie ben jij? Gastvrijheid staat bij jou bovenaan! Mensen voelen zich welkom bij je. Je houdt van samenwerken en bent een toevoeging aan het team. Fijn als je ervaring hebt in de horeca maar dat is niet echt nodig.

Wat levert het je op? Nieuwe sociale contacten; Je maakt deel uit van een superleuk team; Een gezellige, dienstverlenende vrijwilligersfunctie waar je ook veel leert; Je wordt enorm gewaardeerd door iedereen!

Je reactie is van harte welkom, ook wanneer je nieuwsgierig bent naar andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in ons Dienstencentrum, zoals receptiewerkzaamheden, ondersteunen bij activiteiten en dergelijke. Heel graag ga ik met je in gesprek, tot snel, groetjes Karin (070 320 3736)’.

(Dienstencentrum Duivenvoorde)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter