Nieuws
Boze burgers kondigen petitie aan

Voorafgaand aan de vergadering van de gemeenteraadsommissie Omgeving dinsdagavond, bieden de verenigde bewonersgroepen uit Voorburg een petitie aan de fractievoorzitters van de politieke partijen aan. Daarin protesteren zij tegen de komst van een tramverbinding tussen Den Haag CS en Station Voorburg via de Binckhorst, met aan aftakking naar Rijswijk. Sinds 2020 vragen de inwoners aandacht voor het in hun ogen onzalige plan. Zij vinden dat ze hun goede wil hebben getoond, door de afgelopen 3 jaar mee te doen aan tal van initiatieven die de komst van de tramverbinding begeleidden: platform sessies, gesprekken met gemeenteraadsleden, wandelingen met wethouders, brieven, interviews, actiecomités, meedenksessies. Ook zijn er bijna 2000 handtekeningen tegen het voornemen verzameld en 600 zienswijzen geschreven over de komst van de tramverbinding.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter