Nieuws
Jimmy Hadders en Patrick Jochems

In het zondagse radioprogramma Kakafonie bij Omroep Midvliet zijn vandaag Jim Hadders en Patrick Jochems te horen. Rond 12:30 uur komt Jimmy zijn nieuwe single ‘Naar de klote’ laten horen. Het is de eerste Nederlandstalige single van Jimmy. Jimmy speelt gitaar vanaf zijn 11e jaar en begon al vroeg met het bewerken van bestaande nummers. Zelf schreef hij ook vele liedjes. Hij speelde in diverse bands. Hij studeerde in 2019 af aan de muziekopleiding ‘Art en Entertainment’ in Amsterdam. Patrick zal om 13:15 uur zijn nieuwe single ‘Als je blijft geloven’ vertolken. Patrick: ,,Ik merk dat het publiek positief reageert op nummers met een verhoogd ritme.  Tot nu toe heb ik daar niets mee gedaan. Mensen in mijn omgeving die ik het heb laten horen, waren allemaal zeer enthousiast. Dat is al een goed teken. Als blijkt dat deze single aanslaat, dan denk ik dat er in het vervolg meerdere feestknallers van mij zullen verschijnen.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter