Nieuws
Geluidoverlast door werken aan Kerkbrug

De werken aan de Kerkbrug in Voorburg, die in juli en augustus zullen plaatsvinden, zorgen voor geluidoverlast voor omwonenden. Dat kan ook ‘s nachts en in de weekeinden zijn. Dat blijkt uit stukken die Mourik Infra bij de gemeente heeft ingediend.

Bij de werken gaat het om het vervangen van alle elektrotechnische installaties, het reviseren van het beweegwerk, het reviseren van de brugval, het reviseren van de bovenbouw en het conserveren van de brug.

Voor de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van graafmachines, vrachtwagens, slijptol, boormachines, een hijskraan, een dieplader, schuurmachines, stralers en steigers. De werkzaamheden zijn gepland op werkdagen tussen 07.00 en 19.00 uur.

Testen gebeurt ‘s nachts en op zondagen. Uitwijkdagen voor de andere werkzaamheden zijn zaterdag en zondag. Bovendien spelen het weer en de status van de brug een rol bij het eventueel moeten werken buiten de werkdagen 07.00 – 19.00 uur.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter