Activiteiten
Green Challenge over duurzaamheid

Een uitnodiging van de gemeente: ‘Prettig en gezond wonen in een groene en duurzame leefomgeving?  Daar kunt u zelf een steentje aan bijdragen. Kom op woensdag 31 mei naar een inspirerende avond over duurzaamheid. Stichting Duurzaam Leidschendam-Voorburg laat zien wat u kunt doen. De avond vindt plaats in theater Ludens in Voorburg en is gratis voor iedereen. Maar wees er snel bij: vol = vol. Check https://bit.ly/42RtLH3

De avond vindt plaats onder het motto Green Challenge. Onder leiding van Marjan van Giezen, voorzitter van Duurzaam Leidschendam-Voorburg, zullen diverse sprekers vertellen wat zij doen aan duurzaamheid. Florian Dirkse, mede oprichter van Ocean Clean Up, zal over zijn droom spreken. Wethouder Marcel Belt neemt ons mee in de duurzame plannen van de gemeente. En buurtbewoners komen vertellen over wat zij al doen in hun buurt.

Aan het eind van de bijeenkomst is er een borrel waar u in gesprek kunt gaan met anderen die ook iets duurzaams willen doen. Stichting Duurzaam kijkt welke hulp u daarbij nodig heeft. Ook zal er informatie zijn over wat voor soort initiatieven mogelijk zijn. U kunt zich dan ook vast opgeven voor de vervolgbijeenkomst op 13 september. Daar zullen we met elkaar werken aan mogelijke initiatieven die later dit jaar als Green Challenge aan de wethouder zullen worden aangeboden. Zie http://www.duurzaamleidschendamvoorburg.nl/green-challenge voor meer informatie en voor aanmelding.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter