Activiteiten
Jazzclub Voorburg presenteert TOINE

Zaterdag 20 mei verzorgt Jazzclub Voorburg een concert in Brugman Art, Zwartepad 7, Voorburg. Dat begint om 15:30. Gast TOINE is opgegroeid in Leidschendam-Voorburg en speelt op 20 mei een concert met zijn band bij Jazzclub Voorburg in Brugman Art. Inmiddels tourt TOINE over heel de wereld en wordt zijn EP gedraaid op de nationale radio gedraaid en heeft hij maandelijks vele luisteraars op spotify. ,,Een multitalent met soul, durf en veel passie”, aldus saxofoniste Candy Dulfer. Wie TOINE al langer volgt, herkent dit meteen. Zijn concerten bruisen van de energie, emotie en toewijding aan de muziek. De composities van TOINE is een mix van pop, jazz soul en funk. Daarnaast worden de nummers geïnjecteerd met diepe grooves. Het concert start om 15:30 uur en een kaartje kost €10,- en kan besteld worden via www.voorburgjazz.com Ook kan bij Brugman Art zelf aan de deur een ticket gekocht worden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter