Nieuws
Speelparadijs in Park Rusthout

Park Rusthout in Leidschendam was dit weekeinde omgetoverd tot een waar speelparadijs. Dat gebeurde ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum. Alle kinderen uit de gemeente waren van harte welkom zijn om te komen spelen. Er waren twee springkussens en  een touwklimbaan (door scouting De Damherten) een levensgroot ‘vier op een rij’ en het populaire ‘stokkenvangspel’ voor de al wat grotere kinderen. Ook Groei en Bloei was aanwezig om met de kinderen bloemstukjes te maken.

De viering van het 10-jarig lustrum begon vrijdag met een receptie voor genodigden, waaronder burgemeester Martijn Vroom, sponsoren en donateurs. Wim Jansen, pionier en medeoprichter van de Stadstuin, Liesbeth Starrenburg oud-voorzitter, en de huidige voorzitter Paul Stroebel gaven een presentatie gegeven over de oprichting , de ontwikkeling en de toekomst van Stadstuin Rusthout. Daarna werd er een plaquette onthuld door de burgemeester. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter