Nieuws
Wijkbijeenkomst Heuvel en Amstelwijk
Woensdag 24 mei organiseert het CDA een open wijkbijeenkomst in De Heuvel en Amstelwijk. Inwoners van deze wijken zijn welkom om vanaf 19:30 uur aan te schuiven op Dobbelaan 4. Fractievoorzitter Ron van Duffelen: ,,Het doel van deze avond is om ons oor te luister te leggen bij de wijkbewoners over wat leeft in hun wijk.” Op de wijkbijeenkomst staat het de bezoekers vrij om zelf onderwerpen aan te dragen die zij belangrijk vinden. Op de avond kan men met de CDA-fractieleden in gesprek gaan. Wijkbewoner en CDA-raadslid Lieke Muller: ,,In de gemeenteraad nemen we beslissingen die best veel invloed hebben op onze wijken. Denk bijvoorbeeld aan de energietransitie, die als eerste plaatsvindt in De Heuvel en Amstelwijk, maar als buurwijk van de Mall zijn hier ook verkeers- en parkeerproblemen waar we als raad iets mee moeten. Door van bewoners zelf te horen wat hun zorgen, wensen en ideeën zijn, kunnen wij hun belangen beter vertegenwoordigen in de raad.”

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter