Activiteiten
Bingo in Leidschendam

In wijkcentrum Ons Tolhuis, de Horre Leidschendam draait men op vrijdag 19 mei weer een fantastische bingo, Met leuke prijzen, onder andere volle boodschappentassen. Als vanouds wordt er een superronde gespeeld met mooie cadeaubonnen. Ook kunt u bij aankoop van uw bingokaarten een of meerdere loten kopen waarmee u na de Bingo nog een leuk prijsje kunt winnen zodat u niet met lege handen thuis hoeft te komen. De zaal gaat om 19:00 uur open en de bingo begint om 20:00 uur.

Op dezelfde dag, vrijdag 19 mei, kunt u om 14:00 uur al bingo spelen in Dienstencentrum Duivenvoorde, Duivenvoorde 262 Leidschendam. Gezellig, spannend, leuk en met mooie prijzen. De volgende bingo-gelegenheden zijn op 2 en 16 juni. Er is bij het Dienstencentrum nog veel meer te doen. Kijk op www.stichting-duivenvoorde.nl of kom langs. Elke werkdag wordt er koffie en/of thee geschonken. In het Dienstencentrum vindt u ook een kapper, fysiotherapeut, dagbesteding, diëtist en pedicure. En het is mogelijk om te biljarten of te jeu-de-boulen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter