Nieuws
Vrijwilligersmarkt groot succes

De vrijwilligersmark in het gemeentehuis is een groot succes geworden. 160 bezoekers gingen in gesprek met vertegenwoordigers van organisaties uit zorg, sport, cultuur en welzijn over wat voor vrijwilligerswerk bij hen past. De eerste matches werden direct gemaakt. Wethouder Bianca Bremer: ,,Deze markt laat zien hoe veelzijdig vrijwilligerswerk is. Wilt u graag met kinderen werken, of juist met volwassen? Vindt u het leuk om dieren aan het werk te gaan, bent u graag op pad, of vindt u het juist prettiger om op een vaste plek aan de slag te gaan? En heeft u elke week tijd, of maar een uurtje per maand? Er is altijd iets dat u kunt doen.” Was u niet in de gelegenheid om de Vrijwilligersmarkt te bezoeken? Dan kunt u terecht bij LVvoorElkaar. De consulenten denken graag met u mee. Maak een afspraak via 070 – 3370 377 of info@LVvoorelkaar.nl Bekijk alvast de vrijwilligersvacatures op www.LVvoorelkaar.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter