Activiteiten
Bijenlandschap Fotowedstrijd 2023

Voor het achtste jaar op rij organiseert Groene Cirkel Bijenlandschap een fotowedstrijd. Tot en met 11 juni kan iedereen mooie foto’s insturen van een bij, een bijentuin of een bijenlandschap. Deelnemers maken kans op een van de drie prijzen én stellen hun ingezonden foto’s ter beschikking voor communicatie-uitingen van Groene Cirkel Bijenlandschap. Zo steunen deelnemers op een waardevolle manier dit project. De jury van Bijenlandschap Zuid-Holland beoordeelt de ingezonden foto’s en kiest de 3 mooiste foto’s op basis van creativiteit, kwaliteit en X-factor. In Zuid-Holland wordt door talloze partijen gewerkt aan de ontwikkeling van een bloemrijk netwerk, oftewel een bijenlandschap. De fotowedstrijd staat online op de website van het Bijenlandschap Kijk  op https://m.shortstack.page/PK4bhV#/container12 (foto Arlena van Gelderen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter