Activiteiten
Mantelzorgcafé ‘MOM’: walk en talk

De deuren van het mantelzorgcafé ‘MOM’(Mantelzorgers ontmoeten Mantelzorgers) staan op dinsdag 23 mei weer open. Als mantelzorger kunt u deze avond terecht voor informatie, een luisterend oor en het onderling uitwisselen van ervaringen. Het thema van deze avond is ‘walk en talk’

‘Tijd voor jezelf nemen. Ontspannen. In contact komen met andere mantelzorgers. Dat zijn onderwerpen die regelmatig voorbijkomen. Vandaag passen we die onderwerpen toe doordat we heerlijk in de buitenlucht gaan wandelen. Slecht weer? Ook dan gaat het mantelzorgcafé door, met een aangepast programma. De avond wordt afgesloten met  met een hapje en drankje’, aldus de organisatie.

Het mantelzorgcafé vindt elke vierde dinsdagavond van de maand plaats bij Wijkvereniging Damsigt (de Boot), Duivesteijnstraat 22 in Voorburg. Het mantelzorgcafé  is een initiatief van Woej, Florence, en Woonzorgcentra Haaglanden met als doel het samenbrengen en ondersteunen van mantelzorgers in Leidschendam-Voorburg. Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om 21.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter