Nieuws
Volgen vergaderingen gemeenteraad onmogelijk

Voor de tweede dag op rij kunnen belangstellende inwoners vergaderingen van de commissie Omgeving uit de gemeenteraad niet via internet volgen. Volgens de gemeente zit het probleem bij het bedrijf dat de uitzendingen verzorgt. De ellende begon dinsdagavond halverwege het debat over de komst van een tramverbinding Den Haag CS, Binckhorst, Station Voorburg met aftakking naar Rijswijk via Voorburg-West. Geluid en beeld stopten. Pas woensdagmiddag kwamen beeld en geluid van die vergadering alsnog beschikbaar. Gisteravond vergaderde de commissie verder over andere onderwerpen. Nu gaf de gemeente voortijdig aan dat wegens ‘technische storingen’ en geen live-uitzending was. De digitale uitzending kwam achteraf beschikbaar, zo werd beloofd. Wegens veelvuldige technische problemen is de gemeente enkele jaren terug al van onderneming veranderd. In de raadszaal zelf zijn er ook herhaaldelijk problemen met beeld en geluid.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter