Nieuws
Watermachine voor Hospice Het Vliethuys

Een delegatie van Lionsclub Voorburg heeft de directie van Hospice Het Vliethuys een cheque van 2000 euro overhandigd voor de aanschaf van een Brita Top Pro watermachine. Met de machine kunnen de bewoners, mensen met een beperkte levensverwachting voor wie zorg thuis niet meer mogelijk is, de hele dag beschikken over gezuiverd, hygiënisch en naar keuze gekoeld of ongekoeld water. Plastic flessen worden hierdoor overbodig. De gift werd mogelijk door een wijnactie die Lionsclub Voorburg organiseerde. Maar liefst 112 dozen met in totaal 672 flessen wijn werden door leden en relaties van Lions Voorburg gekocht tijdens de wijnactie. Door de opbrengst van bijna drie euro per fles werd het mogelijk om de 2000 euro in te zamelen. Het thema van de actie ‘Water bij de wijn voor het hospice’ kon hierdoor optimaal ingevuld worden. (Foto: Marcel van Heuvel)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter