Activiteiten
Badeendjesrace in Leidschendam

Op zaterdag 17 juni vindt op de Konstancin Jeziornavijver naast de Mall in Leidschendam een heuse badeendjesrace plaats. De start is om 14.00 uur. Organisator is de Rotaryclub Voorschoten Leidschendam. Om deel te kunnen nemen met uw eigen badeend dient u vooraf een lot te kopen. Aan de race zijn 23 prijzen verbonden. De opbrengst gaat naar Stadstuin Rusthout, Noordsingel Leidschendam, en naar de Stichting Leergeld afdeling Leidschendam-Voorburg/Voorschoten.

Op de zaterdagen 20 en 27 mei, 3 en 10 juni worden in de Mall door leden van de Rotary loten verkocht. Eén badeend kost 3 euro, twee vijf euro, drie acht euro en vier tien euro. U kunt ook loten kopen via https://rcvl.badeendrace.nl/hooks/mollie-order.php

Op de 17e juni zal de brandweer de eendjes naar de finish spuiten. Voor de eerste 23 zijn er mooie prijzen. De nummer 1 krijgt gedurende een jaar elke twee weken gratis een boeket bloemen (sponsor AH), nummer 2 wint een waardebon van 250 euro (Bever), nummer 3 een kinderfiets van 200 euro (Bike totaal Thijs Brand), nummer 4 een horloge ter waarde van 195 euro (Time Store) en nummer 5 twee overnachtingen bij ‘t Puttertje in Kalenberg (Overijssel).

Als u het evenement wilt sponsoren dan kan dat voor bedragen uiteenlopend van 50 tot 1000 euro. U dient daarvoor Albert Brans te contacteren via rcvl.badeendjesrace@gmail.com of 06 – 1924 8439.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter