Activiteiten
Lions Voorburg Jaarconcert voor Long COVID

Tienduizenden mensen in Nederland, van jong tot oud, kampen met ernstige langdurige klachten na een Corona (COVID-19) infectie. Deze klachten houden maanden of zelfs jaren aan. Veel Long COVID patiënten kunnen niet of nauwelijks meer werken, naar school gaan, of voor hun kinderen zorgenEr is haast geboden: er moet snel meer geld komen voor biomedisch onderzoek naar oorzaak en behandeling van Long COVID.

Daarom is de Stichting Long Covid het goede doel van het 34e Lions Voorburg Jaarconcert op vrijdag 2 juni in de Oude Kerk te Voorburg. Het concert wordt uitgevoerd door Café des Chansons, bestaande uit zangeres Charlotte Haesen en vier musici van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zij brengen een schitterend repertoire van de mooiste Franse klassiekers ten gehore. Toegangskaarten à € 27,50, inclusief drankje tijdens de pauze, zijn te verkrijgen via https://lionsvoorburg.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter